Viktoria Andresen

Om meg

Med kjærlighet for ord

Da jeg fullførte en Bachelor i Tekst og Skribent fra Westerdals, startet jeg for meg selv og solgte innholdspakker til en rekke merkevarer. Etter tre lærerike år som selvstendig næringsdrivende, ønsket jeg å jobbe i et team, på en fast arbeidsplass jeg kunne lære og bidra til. Nå jobber jeg som innholdskonsulent i NAF Digital hvor jeg produserer artikler, nyhetsbrev, videoer og mikrotekster for flere produkter og team.

 

Innhold som ser bra ut, som engasjerer publikum og konverterer til salg er en teaminnsats, og jeg er utrolig glad for å jobbe med så mange flinke og inspirerende kolleger. Som lagspiller i en innovasjonsenhet, må jeg ta på forskjellige hatter og delta i designsprinter, produktstrategi, idémyldring og utvikle nye konsepter.

 

Innholdsproduksjon, strategi, tone-of-voice, og UX-skriving er mine ekspertområder, og det er her jeg streber etter profesjonell utvikling. Lesbarhet er også veldig viktig for meg. Jeg er med i relevante grupper, og prøver å få med meg interessante kurs og webinarer, for å holde vedlike og utvikle ferdighetene mine. 

For meg er skriving og innholdsproduksjon ikke bare karrieren min, men en lidenskap. På fritiden jobber jeg med kreative prosjekter som å skrive dikt, noveller, manus og spille inn podkast.

 

Jeg elsker å reise og oppleve nye kulturer, og ikke minst lære meg nye språk. Foreløpig har jeg bodd i utlandet tre ganger, i San Francisco, i Bangkok og i Berlin. Men Oslo finner alltid en måte å dra meg hjem igjen, og det er her jeg vil ha min base. 

Nå nyter jeg livet i min første leilighet på Torshov. Her bor jeg med katten min Chi og samboer. Jeg elsker å lage mat og fikk høre av en venninne at hvis noen kan lage gourmet av gråstein, så er det meg! Ellers er jeg positiv, viljesterk, lærevillig og målrettet.

 

Vil du vite mer om meg, er det bare å ta kontakt. Infoen min finner du nederst på siden Mine høyder.